Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club 6 de Febrero rafage
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 15.2
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Durán met de inworp. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Baquero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Méndez met een snelle inworp. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Alonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club 6 de Febrero - rafage 1:0

40e minuut.
Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antón met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 58%, rafage 42%.
Club 6 de Febrero - rafage 1:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gutiérrez met een harde bal richting middenveld. Bautista kopt de bal weg. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuevas de bal. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas schiet op doel. Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio onderschept slim de pass. Asensio geeft een hoge lob. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 44%, rafage 56%.
Club 6 de Febrero - rafage 1:0