Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafage Club 6 de Febrero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart. Cuevas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Esquivel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Alonso bokst de bal weg.

20e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Campuzano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabrera raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bautista neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Linares geeft de bal voor. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 48%, Club 6 de Febrero 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafage - Club 6 de Febrero 0:0

50e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Oliva rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baquero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durán zal de hoekschop nemen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Met opzet legt Campuzano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Campuzano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Campuzano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 43%, Club 6 de Febrero 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafage - Club 6 de Febrero 0:0