Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvin skid team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Comas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santos de bal. Ledesma rent richting de bal. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Perelló onderschept slim de pass. Perelló geeft de bal voor. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Camacho met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - skid team 0:1

29e minuut.
Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ochoa zijn tegenspeler op de grond. Ochoa krijgt een gele kaart. Perelló wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perelló kan niet meer verder spelen. Alfaro komt het veld opgelopen. Linares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - skid team 0:2

30e minuut.
Campuzano met een sublieme pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Comas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linares. Comas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Carmona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzo. Carmona moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carmona kan niet meer verder spelen. Soldevilla komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro passt de bal in één keer door. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lorenzo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - skid team 0:3

41e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 56%, skid team 44%.
alvin - skid team 0:3

55e minuut.
Guaba rent richting de bal. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cortés rent richting de bal. Guaba verovert de bal door een tackle van achteren. Guaba passt de bal met de wreef. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos met een sublieme pass. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Guaba is nu in balbezit. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Campuzano rent richting de bal. Díez onderschept slim de pass. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 61%, skid team 39%.
alvin - skid team 0:3