Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casa de España Club 6 de Febrero
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Brito is nu in balbezit. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een hoge lob. Inworp. Vicioso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendizábal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Perelló speelt de bal door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal met de wreef. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casa de España - Club 6 de Febrero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 69%, Club 6 de Febrero 31%.
Casa de España - Club 6 de Febrero 0:1

58e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Vicioso passt de bal in één keer door. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal draait met de bal, schiet en ... Gómez kopt de bal weg. Gil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Casa de España - Club 6 de Febrero 1:1

62e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een hoge lob. Brito kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casa de España - Club 6 de Febrero 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 44%, Club 6 de Febrero 56%.
Casa de España - Club 6 de Febrero 2:1