Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club 6 de Febrero Casa de España
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal passt de bal zonder na te denken. Polanco is nu in balbezit. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antón onderschept slim de pass. Antón passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Baquero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vicioso met de inworp. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal geeft een hoge lob. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 60%, Casa de España 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - Casa de España 0:0

52e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal in één keer door. Oliva rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Perelló raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campuzano komt het veld opgelopen. Guaba trapt de bal weg van het doel. Campuzano kopt de bal weg. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Perales controleert de bal met de borst. Perales speelt de bal door. Cuevas rent richting de bal. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 40%, Casa de España 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - Casa de España 0:0