Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wendy barrselona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Barceló passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wendy - barrselona 1:0

13e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Muñoz met een harde bal richting middenveld. González kopt de bal weg. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 50%, barrselona 50%.
fc wendy - barrselona 1:0

48e minuut.
León geeft een hoge lob. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal met de wreef. Barceló geeft een hoge lob. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar speelt de bal door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Klungelig pakt Peña de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alcázar neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar met een sublieme pass. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Soldevilla met de inworp. González rent richting de bal. González geeft de bal voor. Adán met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Soldevilla verovert de bal door een tackle van achteren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soldevilla krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 46%, barrselona 54%.
fc wendy - barrselona 1:0