Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
javier kazo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Duarte onderschept slim de pass. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Lugo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Osorio neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Azcona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piña. Azcona raakt geblesseerd tijdens het duel. Camarena met een snel genomen vrije trap. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
javier - kazo 0:1

31e minuut.
Montaño onderschept slim de pass. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa speelt de bal door. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
javier - kazo 0:2

38e minuut.
Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito rent richting de bal. Benito passt de bal in één keer door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Montaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Montaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Padilla speelt de bal door. Castro speelt de bal door. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: javier 47%, kazo 53%.
javier - kazo 0:2

65e minuut.
Lugo geeft een lange en hoge pass. Piña rent richting de bal. Camarena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camarena is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: javier 31%, kazo 69%.
javier - kazo 0:2