Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazo barrselona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
León geeft een hoge lob. Inworp. Castillo met de inworp. Azcona rent richting de bal. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Burgos controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo rent richting de bal. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ochoa met een harde bal richting middenveld. Azcona kopt de bal weg. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Contreras is nu in balbezit. Cadenas onderschept slim de pass. Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Montaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena passt de bal zonder na te denken. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazo 46%, barrselona 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kazo - barrselona 0:0

53e minuut.
Camarena rent richting de bal. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarena. Paniagua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paniagua komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morillo rent richting de bal. Figueroa rent richting de bal. Morillo onderschept slim de pass. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Azcona is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazo - barrselona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazo 66%, barrselona 34%.
kazo - barrselona 1:0