Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darwin cauja licey
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco rent richting de bal. Galán is nu in balbezit. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
darwin cauja - licey 1:0

10e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Aragón passt de bal in één keer door. Figueroa is nu in balbezit. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
darwin cauja - licey 1:1

13e minuut.
Adán kopt de bal weg. Abel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galán. Galán krijgt een gele kaart. Abel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adán komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Galán rent richting de bal. Abel onderschept slim de pass. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Campuzano passt de bal zonder na te denken. Aragón rent richting de bal. Aragón speelt de bal door. Abel is nu in balbezit. Abel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa schiet op doel. Padilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Adán kopt de bal weg. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Aragón speelt de bal door. Abel is nu in balbezit. Abel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Adán geeft een lange en hoge pass. Aragón rent richting de bal. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darwin cauja 44%, licey 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
darwin cauja - licey 1:1

68e minuut.
Alemán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arvelo de bal. Arvelo speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Morales speelt de bal door. Abel rent richting de bal. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darwin cauja 46%, licey 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
darwin cauja - licey 1:1