Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
licey darwin cauja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Andujar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
licey - darwin cauja 0:1

15e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel onderschept slim de pass. Abel haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Andujar speelt de bal door. Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Figueroa krijgt een gele kaart. Armenteros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacheco komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Andujar passt de bal in één keer door. Garrido rent richting de bal. Garrido speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 60%, darwin cauja 40%.
licey - darwin cauja 0:1

57e minuut.
Andujar probeert naar een medespeler te passen. Arvelo rent richting de bal. Arvelo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abel de bal. Abel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal met de wreef. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
licey - darwin cauja 1:1

75e minuut.
Galán rent richting de bal. Brito is nu in balbezit. Met opzet legt Galán zijn tegenspeler op de grond. Galán krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Andujar rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 57%, darwin cauja 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
licey - darwin cauja 1:1