Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerveceros Moribundos bayerm munich
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Adrián passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Met opzet legt Otero zijn tegenspeler op de grond. Otero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Ávila controleert de bal met de borst. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerveceros Moribundos - bayerm munich 1:0

16e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft een hoge lob. Aguado speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ávila rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerveceros Moribundos 59%, bayerm munich 41%.
Cerveceros Moribundos - bayerm munich 1:0

48e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Chico onderschept slim de pass. Chico geeft de bal voor. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerveceros Moribundos - bayerm munich 1:1

56e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal zonder na te denken. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel. Alcántara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Bautista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crespo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Piña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerveceros Moribundos - bayerm munich 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerveceros Moribundos 51%, bayerm munich 49%.
Cerveceros Moribundos - bayerm munich 1:2