Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wendy kazo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Azcona raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wendy - kazo 0:1

34e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. González is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc wendy - kazo 1:1

45e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Inworp. Mejía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 36%, kazo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc wendy - kazo 1:1

64e minuut.
González speelt de bal door. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adán de bal. Adán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Trujillo rent richting de bal. Castillo begaat een overtreding. Castillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 33%, kazo 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc wendy - kazo 1:1