Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
licey fc wendy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía speelt de bal door. González rent richting de bal. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mejía rent richting de bal. Aparicio onderschept slim de pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Figueroa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueroa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla passt de bal in één keer door. González speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Figueroa is nu in balbezit. Barceló rent richting de bal. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
licey - fc wendy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 54%, fc wendy 46%.
licey - fc wendy 1:0

69e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft de bal voor. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán met een sublieme pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
licey - fc wendy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 50%, fc wendy 50%.
licey - fc wendy 2:0