Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
darwin cauja javier
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Lugo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abel. Abel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aragón rent richting de bal. Abel rent richting de bal. Abel passt de bal zonder na te denken. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Abel heeft problemen om de bal te vangen. Aragón rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Aragón onderschept slim de pass. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Aragón geeft de bal voor. Bautista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brito met een sublieme pass. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugo. Lugo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro geeft een lange en hoge pass. Baez is nu in balbezit. Baez schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
darwin cauja - javier 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darwin cauja 49%, javier 51%.
darwin cauja - javier 0:1

47e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Osuna kopt de bal weg. Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Castro is nu in balbezit. Abel rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón onderschept slim de pass. Aragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. Abel kopt de bal weg. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista passt de bal zonder na te denken. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez onderschept slim de pass. Baez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Baez rent richting de bal. Baez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Antón de bal. Baez rent richting de bal. Baez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito geeft een hoge lob. Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: darwin cauja 56%, javier 44%.
darwin cauja - javier 0:1