Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
licey barrselona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Garrido rent richting de bal. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Andujar is nu in balbezit. Andujar passt de bal met de wreef. Aparicio is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garrido zal de hoekschop nemen. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel. Soldevilla bokst de bal weg.

23e minuut.
Arias heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal zonder na te denken. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
licey - barrselona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 51%, barrselona 49%.
licey - barrselona 0:1

50e minuut.
Aparicio geeft de bal voor. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas geeft een lange en hoge pass. Morillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
licey - barrselona 0:2

52e minuut.
Galán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cadenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alemán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alemán krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob. Andujar is nu in balbezit. Andujar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 34%, barrselona 66%.
licey - barrselona 0:2