Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wendy Cerveceros Moribundos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ávila draait met de bal, schiet en ... Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barceló is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cáceres passt de bal in één keer door. Ávila is nu in balbezit. Mejía rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras met een sublieme pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wendy - Cerveceros Moribundos 0:1

24e minuut.
Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla passt de bal zonder na te denken. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Inworp. Santana met de inworp. Contreras is nu in balbezit. Contreras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Estrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acevedo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Santana rent richting de bal. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santana zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 67%, Cerveceros Moribundos 33%.
fc wendy - Cerveceros Moribundos 0:1

82e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cáceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wendy 64%, Cerveceros Moribundos 36%.
fc wendy - Cerveceros Moribundos 0:1