Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
javier bayerm munich
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aguado probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een hoge lob. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alcántara trapt de bal weg. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo passt de bal met de wreef. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peláez rent richting de bal. Montaño onderschept slim de pass. Montaño passt de bal zonder na te denken. Baez rent richting de bal. Baez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez geeft een lange en hoge pass. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: javier 44%, bayerm munich 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
javier - bayerm munich 0:0

52e minuut.
Crespo rent richting de bal. Osuna onderschept slim de pass. Osuna passt de bal met de wreef. Baez rent richting de bal. Baez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
javier - bayerm munich 1:0

54e minuut.
Bautista rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cortés geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanco met de inworp. Montaño rent richting de bal. Montaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal zonder na te denken. Cortés is nu in balbezit. Baez onderschept slim de pass. Baez schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bautista rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero met een sublieme pass. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: javier 33%, bayerm munich 67%.
javier - bayerm munich 1:0