Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barrselona bayerm munich
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Peláez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otero komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Cortés probeert de bal met de borst te controleren. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz rent richting de bal. Morillo onderschept slim de pass. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Valenzuela met een snelle inworp. Otero is nu in balbezit. Otero geeft een hoge lob. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barrselona - bayerm munich 0:1

42e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barrselona - bayerm munich 1:1

45e minuut.
Oliva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrselona 47%, bayerm munich 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barrselona - bayerm munich 1:1

58e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Alcántara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Soldevilla trapt de bal weg van het doel. Otero rent richting de bal. Otero speelt de bal door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés rent richting de bal. Cortés geeft de bal voor. Cadenas probeert de bal aan de voet te houden. Cadenas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrselona 48%, bayerm munich 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barrselona - bayerm munich 1:1