Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
licey kazo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
licey - kazo 1:0

22e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Figueroa de bal. Montaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Andujar probeert de bal aan de voet te houden. Galán is nu in balbezit. Castillo begaat een overtreding. Castillo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fuentes trapt de bal weg van het doel. Camarena kopt de bal weg. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert de bal aan de voet te houden. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castillo zal de hoekschop nemen. Cordero rent richting de bal. Cordero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 42%, kazo 58%.
licey - kazo 1:0

49e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andujar de bal. Figueroa is nu in balbezit. Aponte onderschept slim de pass. Aponte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Armenteros geeft de bal voor. Alemán probeert de bal aan de voet te houden. Aponte rent richting de bal. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Garrido speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: licey 56%, kazo 44%.
licey - kazo 1:0