Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barrselona darwin cauja
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Armenteros onderschept slim de pass. Armenteros geeft een hoge lob. Abel rent richting de bal. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Adán kopt de bal weg. Klungelig pakt Burgos de bal. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aguilar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aragón. Aragón krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Aragón onderschept slim de pass. Aragón met een sublieme pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel onderschept slim de pass. Abel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Aragón geeft een lange en hoge pass. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Abel is nu in balbezit. Abel haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrselona - darwin cauja 0:1

31e minuut.
Cadenas rent richting de bal. Cadenas passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aragón is nu in balbezit. Aparicio onderschept slim de pass. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrselona - darwin cauja 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrselona 71%, darwin cauja 29%.
barrselona - darwin cauja 0:2

46e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft de bal voor. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal met de wreef. Abel is nu in balbezit. Abel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barrselona - darwin cauja 0:3

51e minuut.
Morillo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón onderschept slim de pass. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castro de bal. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Armenteros is nu in balbezit. Armenteros probeert naar een medespeler te passen. Abel rent richting de bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Armenteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft een lange en hoge pass. Abel is nu in balbezit. Abel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua passt de bal met de wreef. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrselona 60%, darwin cauja 40%.
barrselona - darwin cauja 0:3