Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los jefes de tu jefe real david
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Guaba is nu in balbezit. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los jefes de tu jefe - real david 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 50%, real david 50%.
los jefes de tu jefe - real david 1:0

62e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Balaguer met een snelle inworp. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass. Alegría heeft problemen om de bal te vangen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 45%, real david 55%.
los jefes de tu jefe - real david 1:0