Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Electricos dj lobo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pereira passt de bal zonder na te denken. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Electricos - dj lobo 0:1

7e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piñeiro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aguilera bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Casasnovas de bal. Casasnovas speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Electricos - dj lobo 0:2

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arvelo neemt de hoekschop. Daar is Casasnovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Electricos - dj lobo 0:3

39e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 49%, dj lobo 51%.
Gallos Electricos - dj lobo 0:3

80e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Piñeiro maakt een afschuwelijke overtreding. Carballo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carballo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carballo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piñeiro. Piñeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 52%, dj lobo 48%.
Gallos Electricos - dj lobo 0:3