Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dj lobo Gallos Electricos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft een hoge lob. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Ochoa is nu in balbezit. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Carballo rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro onderschept slim de pass. Moreno is nu in balbezit. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo met een sublieme pass. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Carballo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Curiel komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 54%, Gallos Electricos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dj lobo - Gallos Electricos 0:0

48e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez passt de bal in één keer door. Bueno is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Curiel begaat een overtreding. Curiel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Estévez onderschept slim de pass. Estévez speelt de bal door. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - Gallos Electricos 0:1

81e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Curiel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 50%, Gallos Electricos 50%.
dj lobo - Gallos Electricos 0:1