Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dj lobo los jefes de tu jefe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Acevedo speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo speelt de bal door. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - los jefes de tu jefe 1:0

26e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Acevedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arvelo. Ávila raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldonado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 45%, los jefes de tu jefe 55%.
dj lobo - los jefes de tu jefe 1:0

73e minuut.
Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Meléndez is nu in balbezit. Mesa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesa krijgt een gele kaart. Meléndez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Acevedo neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 47%, los jefes de tu jefe 53%.
dj lobo - los jefes de tu jefe 1:0