Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Electricos real david
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Balaguer rent richting de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvajal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma draait met de bal, schiet en ... Ochoa kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ledesma kopt de bal weg. Aragón rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Electricos - real david 0:1

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cordero met een harde bal richting middenveld. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Díez kopt de bal weg. Klungelig pakt Estévez de bal. Estévez speelt de bal door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een hoge lob. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 34%, real david 66%.
Gallos Electricos - real david 0:1

54e minuut.
Balaguer speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Oliva krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ledesma passt de bal in één keer door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón onderschept slim de pass. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma draait met de bal, schiet en ... Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Díez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díez met een snelle inworp. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Estévez met een sublieme pass. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Aragón probeert de bal aan de voet te houden. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 52%, real david 48%.
Gallos Electricos - real david 0:1