Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la para Everyone
Normal Tactiek xD
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
León geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Abreu probeert de bal aan de voet te houden. Linares probeert naar een medespeler te passen. Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Linares rent richting de bal. Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Echevarria met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Cordero met de inworp. Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Pereira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pereira rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 49%, Everyone 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la para - Everyone 0:0

48e minuut.
Alvarado passt de bal in één keer door. Aguilera rent richting de bal. Muñiz rent richting de bal. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Araújo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echevarria de bal. Echevarria probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil met een sublieme pass. Daar is Colón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñiz met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la para - Everyone 1:0

64e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft een lange en hoge pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burgos komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araújo zal de hoekschop nemen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aguilar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Aguilar de bal. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Echevarria geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
la para - Everyone 2:0

87e minuut.
Otero met een sublieme pass. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guillén passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la para - Everyone 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 51%, Everyone 49%.
la para - Everyone 2:1