Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los jefes de tu jefe Gallos Electricos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Bueno rent richting de bal. Inworp. Bueno met de inworp. Oliva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los jefes de tu jefe - Gallos Electricos 0:1

33e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Estévez rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñeiro rent richting de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 51%, Gallos Electricos 49%.
los jefes de tu jefe - Gallos Electricos 0:1

49e minuut.
Inworp. Mesa met de inworp. Maldonado speelt de bal door. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Balaguer trapt de bal weg van het doel. Bueno controleert de bal met de borst. Arias begaat een overtreding. Arias krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva speelt de bal door. Ávila geeft de bal voor. Pimentel springt en kopt de bal. Paal!

87e minuut.
Oliva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maldonado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 49%, Gallos Electricos 51%.
los jefes de tu jefe - Gallos Electricos 0:1