Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la para los jefes de tu jefe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Echevarria speelt de bal door. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la para - los jefes de tu jefe 1:0

23e minuut.
Colón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arias met de inworp. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la para - los jefes de tu jefe 1:1

28e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la para - los jefes de tu jefe 1:2

35e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo met de inworp. Echevarria is nu in balbezit. Echevarria geeft de bal voor. Paal!

37e minuut.
Echevarria rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal met de wreef. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Echevarria probeert naar een medespeler te passen. Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft een hoge lob. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 49%, los jefes de tu jefe 51%.
la para - los jefes de tu jefe 1:2

84e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 49%, los jefes de tu jefe 51%.
la para - los jefes de tu jefe 1:2