Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real david jancarlosxz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. Alcántara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real david - jancarlosxz 1:0

14e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón met een sublieme pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Guaba zijn tegenspeler op de grond. Guaba krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Guaba onderschept slim de pass. Guaba speelt de bal door. Díez is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real david - jancarlosxz 1:1

31e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Acosta is nu in balbezit. Balaguer onderschept slim de pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Díez geeft de bal voor. Inworp. Blanco met de inworp. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real david 54%, jancarlosxz 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real david - jancarlosxz 1:1

51e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trujillo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cintron geeft de bal voor. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campuzano. Campuzano krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Díez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvajal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Antón geeft een lange en hoge pass. Balaguer heeft problemen om de bal te vangen. Balaguer probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Espinosa passt de bal in één keer door. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real david - jancarlosxz 2:1

90e minuut.
Balaguer passt de bal zonder na te denken. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real david 52%, jancarlosxz 48%.
real david - jancarlosxz 2:1