Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everyone dj lobo
xD Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas geeft een hoge lob. Benito heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Everyone - dj lobo 0:1

20e minuut.
Espinosa passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal met de wreef. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Everyone - dj lobo 0:2

32e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moreno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Everyone - dj lobo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everyone 43%, dj lobo 57%.
Everyone - dj lobo 1:2

61e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Casasnovas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Casasnovas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Casasnovas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met een snelle inworp. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera geeft de bal voor. Aguilera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Everyone - dj lobo 2:2

79e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Everyone - dj lobo 2:3

85e minuut.
Guillén rent richting de bal. Carballo is nu in balbezit. Met opzet legt Guillén zijn tegenspeler op de grond. Guillén krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everyone 50%, dj lobo 50%.
Everyone - dj lobo 2:3