Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dj lobo Everyone
Normal Tactiek xD
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Espinosa passt de bal met de wreef. Daar is Brugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinosa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Godoy geeft een hoge lob. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Casasnovas onderschept slim de pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Casasnovas probeert naar een medespeler te passen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal zonder na te denken. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Abreu begaat een overtreding. Abreu krijgt een gele kaart. Cabrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén geeft een lange en hoge pass. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - Everyone 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 52%, Everyone 48%.
dj lobo - Everyone 0:1

46e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Casasnovas heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Aguilera kopt de bal weg. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dj lobo - Everyone 1:1

60e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal zonder na te denken. Otero is nu in balbezit. Aguilera rent richting de bal. Aguilera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - Everyone 1:2

63e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Guillén met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Otero probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas speelt de bal door. Benito is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Calderón trapt de bal weg. Cabrera kopt de bal weg. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aguilar met een harde bal richting middenveld. Casasnovas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Aguilera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 47%, Everyone 53%.
dj lobo - Everyone 1:2