Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real david la para
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria met een sublieme pass. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ledesma rent richting de bal. Ledesma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Guaba rent richting de bal. Guaba passt de bal met de wreef. Cuevas rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
real david - la para 1:0

17e minuut.
Colón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burgos komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Balaguer passt de bal in één keer door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. León probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real david - la para 2:0

36e minuut.
Echevarria speelt de bal door. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een hoge lob. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel. Cordero bokst de bal weg.

45e minuut.
Guaba is nu in balbezit. Echevarria rent richting de bal. Echevarria probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real david 50%, la para 50%.
real david - la para 2:0

57e minuut.
Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Crisostomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Díez is nu in balbezit. Campuzano rent richting de bal. Campuzano geeft een lange en hoge pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Crisostomo trapt de bal weg. Carvajal rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal geeft een hoge lob. Crisostomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alegría de bal. Cordero geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
real david - la para 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real david 47%, la para 53%.
real david - la para 2:1