Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los jefes de tu jefe jancarlosxz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. Cintron rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arias met een sublieme pass. Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. Paniagua probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alcántara niet meer kan verder spelen. García komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 51%, jancarlosxz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los jefes de tu jefe - jancarlosxz 0:0

51e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acosta wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
los jefes de tu jefe - jancarlosxz 0:1

53e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco geeft een hoge lob. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Balaguer passt de bal in één keer door. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cintron probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los jefes de tu jefe - jancarlosxz 0:2

73e minuut.
Cintron onderschept slim de pass. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal in één keer door. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Antón probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maldonado met een snelle inworp. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinosa de bal. Bernal is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los jefes de tu jefe 54%, jancarlosxz 46%.
los jefes de tu jefe - jancarlosxz 0:2