Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jancarlosxz los jefes de tu jefe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ávila de bal onder controle te krijgen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jancarlosxz - los jefes de tu jefe 1:0

15e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Arias kopt de bal weg. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta geeft een lange en hoge pass. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jancarlosxz - los jefes de tu jefe 1:1

25e minuut.
León passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Ávila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ávila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antón met de inworp. Blanco geeft de bal voor. Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Castro trapt de bal weg. Godoy kopt de bal weg. Piñeiro probeert de bal aan de voet te houden. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. Alcántara bokst de bal weg.

28e minuut.
Piñeiro geeft een hoge lob. Mesa kopt de bal weg. Oliva speelt de bal door. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Godoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jancarlosxz 51%, los jefes de tu jefe 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jancarlosxz - los jefes de tu jefe 1:1

55e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Bernal onderschept slim de pass. Bernal schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jancarlosxz - los jefes de tu jefe 2:1

74e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jancarlosxz 41%, los jefes de tu jefe 59%.
jancarlosxz - los jefes de tu jefe 2:1