Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dj lobo la para
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Cordero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pacheco kopt de bal weg. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo rent richting de bal. Pereira onderschept slim de pass. Echevarria is nu in balbezit. Echevarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - la para 0:1

31e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo met een snelle inworp. Echevarria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira begaat een overtreding. Meléndez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Baquero controleert de bal met de borst. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Crisostomo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 62%, la para 38%.
dj lobo - la para 0:1

46e minuut.
León geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero rent richting de bal. Baquero met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mesa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echevarria rent richting de bal. Echevarria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Espinosa controleert de bal met de borst. Muñiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espinosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. León heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baquero speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. León rent richting de bal. Baquero is nu in balbezit. Baquero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabrera de bal. Baquero rent richting de bal. Baquero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 33%, la para 67%.
dj lobo - la para 0:1