Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everyone los jefes de tu jefe
xD Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Balaguer rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Maldonado speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Everyone - los jefes de tu jefe 0:1

23e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Otero is nu in balbezit. Balaguer rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén rent richting de bal. Guillén passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everyone 47%, los jefes de tu jefe 53%.
Everyone - los jefes de tu jefe 0:1

53e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén onderschept slim de pass. Guillén speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Castro bokst de bal weg.

62e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. Aguilar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aguilera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alarcón komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén geeft een hoge lob. Alarcón is nu in balbezit. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Everyone - los jefes de tu jefe 1:1

80e minuut.
Linares met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Castro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everyone 40%, los jefes de tu jefe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Everyone - los jefes de tu jefe 1:1