Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Electricos la para
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Díez rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cordero de bal. Cordero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria onderschept slim de pass. Echevarria passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Estévez passt de bal zonder na te denken. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap. León probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crisostomo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Crisostomo bokst de bal weg.

44e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez passt de bal in één keer door. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. Crisostomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Electricos - la para 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 46%, la para 54%.
Gallos Electricos - la para 1:0

54e minuut.
Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Piñeiro passt de bal met de wreef. Méndez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Piñeiro de bal. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Electricos 33%, la para 67%.
Gallos Electricos - la para 1:0