Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la para Gallos Electricos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Duarte met een harde bal richting middenveld. Piñeiro kopt de bal weg. León heeft problemen om de bal te vangen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal in één keer door. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos is nu in balbezit. Piñeiro onderschept slim de pass. Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gil rent richting de bal. Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 52%, Gallos Electricos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la para - Gallos Electricos 0:0

54e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een lange en hoge pass. Burgos is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la para - Gallos Electricos 1:0

83e minuut.
Aragón kopt de bal weg. Echevarria is nu in balbezit. Bueno met een sublieme pass. Klungelig pakt Echevarria de bal. Echevarria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la para 49%, Gallos Electricos 51%.
la para - Gallos Electricos 1:0