Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dj lobo jancarlosxz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero speelt de bal door. Paniagua heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cintron rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Baquero geeft een hoge lob. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - jancarlosxz 1:0

43e minuut.
Acosta met de inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 69%, jancarlosxz 31%.
dj lobo - jancarlosxz 1:0

60e minuut.
Casasnovas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal controleert de bal met de borst. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dj lobo - jancarlosxz 1:1

71e minuut.
Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Carballo rent richting de bal. Carballo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo begaat een overtreding. Cintron moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cintron kan niet meer verder spelen. Castellanos komt het veld opgelopen. Acosta met een snel genomen vrije trap. Benítez kopt de bal weg. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dj lobo - jancarlosxz 1:2

81e minuut.
Bernal schiet op doel. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dj lobo 59%, jancarlosxz 41%.
dj lobo - jancarlosxz 1:2