Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jancarlosxz dj lobo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Paniagua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bernal de bal. Mesa is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft de bal voor. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acosta. Acosta krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Casasnovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal onderschept slim de pass. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas probeert naar een medespeler te passen. Baquero is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jancarlosxz 55%, dj lobo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jancarlosxz - dj lobo 0:0

77e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Piñeiro is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Alcántara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft een hoge lob. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schiet op doel. De bal raakt de paal. Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jancarlosxz 48%, dj lobo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jancarlosxz - dj lobo 0:0