Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fortaleza El Seibo MBC FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Alemán rent richting de bal. Alemán geeft een hoge lob. Inworp. Benito met een snelle inworp. Cuevas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña geeft de bal voor. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barceló trapt de bal weg. Piña kopt de bal weg. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campillo rent richting de bal. Campillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Frías probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal in één keer door. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Echevarria de bal. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Guerrero met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cáceres onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo met een snelle inworp. González is nu in balbezit. González geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 2:0

41e minuut.
Frías probeert naar een medespeler te passen. Benito rent richting de bal. Alemán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alemán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 58%, MBC FC 42%.
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 2:0

48e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero geeft een hoge lob. Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Echevarria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 2:1

58e minuut.
Cepeda met de inworp. Piña probeert naar een medespeler te passen. Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Campillo haalt uit met een fantastische trap. Barceló probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Echevarria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarena. Echevarria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Camarena is nu in balbezit. Camarena speelt de bal door. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap. Barceló bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 54%, MBC FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Fortaleza El Seibo - MBC FC 2:2