Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunua Plataneros Calientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Osorio de bal. Arvelo rent richting de bal. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorio krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Camacho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galán met de inworp. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Burgos met een snelle inworp. Alemán rent richting de bal. Arvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Arvelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito geeft de bal voor. Camacho is nu in balbezit. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - Plataneros Calientes 1:0

41e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alemán de bal. Colón is nu in balbezit. Colón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 57%, Plataneros Calientes 43%.
yunua - Plataneros Calientes 1:0

48e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio passt de bal met de wreef. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito onderschept slim de pass. Brito schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla speelt de bal door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galán met de inworp. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - Plataneros Calientes 2:0

81e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona geeft een lange en hoge pass. Lorenzo kopt de bal weg. Colón rent richting de bal. Colón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - Plataneros Calientes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 38%, Plataneros Calientes 62%.
yunua - Plataneros Calientes 2:1