Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fortaleza El Seibo arthurmelo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Barceló bokst de bal weg.

19e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González speelt de bal door. Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Cordero schiet op doel. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Morillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González rent richting de bal. González geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Echevarria geeft de bal voor. Inworp. Cruz met een snelle inworp. Compres rent richting de bal. Compres geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 37%, arthurmelo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Fortaleza El Seibo - arthurmelo 0:0

57e minuut.
Aguayo met de inworp. Klungelig pakt Soldevilla de bal. González probeert naar een medespeler te passen. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías geeft een hoge lob. Polanco kopt de bal weg. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal in één keer door. González probeert naar een medespeler te passen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Cordero rent richting de bal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 34%, arthurmelo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Fortaleza El Seibo - arthurmelo 0:0