Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keymel fc yunua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Piña passt de bal zonder na te denken. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - yunua 1:0

10e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Acero onderschept slim de pass. Acero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - yunua 2:0

27e minuut.
Brito is nu in balbezit. Meléndez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Meléndez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Meléndez kan niet meer verder spelen. Pérez komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Piña is nu in balbezit. Alegría onderschept slim de pass. Soldevilla speelt de bal door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... Linares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - yunua 2:1

35e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán passt de bal in één keer door. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
keymel fc - yunua 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 32%, yunua 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
keymel fc - yunua 2:2

48e minuut.
Piña onderschept slim de pass. Piña geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galván de bal. Acero rent richting de bal. Acero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mella geeft de bal voor. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal met de wreef. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... Muñiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Galván speelt de bal door. Acero rent richting de bal. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Mella is nu in balbezit. Mella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Piña is nu in balbezit. Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguayo de bal. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - yunua 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 51%, yunua 49%.
keymel fc - yunua 3:2