Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MBC FC arthurmelo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo onderschept slim de pass. Campillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MBC FC - arthurmelo 1:0

8e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Alcántara probeert de bal aan de voet te houden. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Oliva rent richting de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos begaat een overtreding. Santos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Cáceres met de inworp. Camarena geeft een lange en hoge pass. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MBC FC - arthurmelo 1:1

31e minuut.
Doeltrap. Blanco trapt de bal weg. Cuevas kopt de bal weg. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Campillo rent richting de bal. Campillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 51%, arthurmelo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MBC FC - arthurmelo 1:1

54e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela met een sublieme pass. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MBC FC - arthurmelo 2:1

70e minuut.
Aguayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez rent richting de bal. Burgos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 38%, arthurmelo 62%.
MBC FC - arthurmelo 2:1