Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunua Caimanes del Escogido
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Núñez geeft de bal voor. Galán heeft problemen om de bal te vangen. Núñez begaat een overtreding. Galán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alemán met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Nadal speelt de bal door. González rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conde. Conde krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Soldevilla probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft een lange en hoge pass. González kan de bal niet met de borst controleren. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Alegría geeft de bal voor. Nadal kopt de bal weg. Alemán probeert de bal aan de voet te houden. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Burgos passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde maakt een afschuwelijke overtreding. González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dávila neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 46%, Caimanes del Escogido 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yunua - Caimanes del Escogido 0:0

51e minuut.
Burgos passt de bal in één keer door. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Comas speelt de bal door. Burgos kopt de bal weg. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - Caimanes del Escogido 0:1

57e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal met de wreef. Burgos is nu in balbezit. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona speelt de bal door. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona is nu in balbezit. Soldevilla onderschept slim de pass. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - Caimanes del Escogido 0:2

73e minuut.
Dávila rent richting de bal. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Aguayo rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel. Muñiz bokst de bal weg.

81e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal zonder na te denken. Paniagua rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 53%, Caimanes del Escogido 47%.
yunua - Caimanes del Escogido 0:2