Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keymel fc Plataneros Calientes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Piñeiro speelt de bal door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Espinosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo speelt de bal door. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón rent richting de bal. Colón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - Plataneros Calientes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 53%, Plataneros Calientes 47%.
keymel fc - Plataneros Calientes 0:1

51e minuut.
Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta met een sublieme pass. Lorenzo met een sublieme pass. Colón rent richting de bal. Colón schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Baez onderschept slim de pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mella met de inworp. Acero is nu in balbezit. Acero speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 43%, Plataneros Calientes 57%.
keymel fc - Plataneros Calientes 0:1