Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunua MBC FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Piña geeft een lange en hoge pass. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas kopt de bal weg. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - MBC FC 0:1

11e minuut.
Muñiz trapt de bal weg van het doel. Piña kopt de bal weg. Guaba rent richting de bal. Benito onderschept slim de pass. Benito haalt uit met een fantastische trap. Muñiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Paniagua de bal. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio met een sublieme pass. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Brito haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yunua - MBC FC 1:1

16e minuut.
Paniagua met een harde bal richting middenveld. Valenzuela kopt de bal weg. Alemán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Piña geeft de bal voor. Inworp. Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comas is nu in balbezit. Comas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Alegría kopt de bal weg. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. Alcántara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal met de wreef. Campillo rent richting de bal. Campillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 58%, MBC FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yunua - MBC FC 1:1

47e minuut.
Guaba verovert de bal door een tackle van achteren. Benito onderschept slim de pass. Benito met een sublieme pass. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Muñiz met een harde bal richting middenveld. Piña kopt de bal weg. Campillo rent richting de bal. Campillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ... Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena onderschept slim de pass. Camarena speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Piña de bal. Comas is nu in balbezit. Comas met een sublieme pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Benito met de inworp. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 65%, MBC FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yunua - MBC FC 1:1