Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESCARLATA FC keymel fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Campillo probeert de bal aan de voet te houden. Galván is nu in balbezit. Galván schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Meléndez rent richting de bal. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Acero draait met de bal, schiet en ... Campillo is nu in balbezit. Campillo geeft een lange en hoge pass. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella geeft de bal voor. Bermúdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Acero probeert naar een medespeler te passen. Compres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Galván krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Campillo passt de bal zonder na te denken. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. García verovert de bal door een tackle van achteren. Arias rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ESCARLATA FC - keymel fc 1:0

40e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García rent richting de bal. Meléndez speelt de bal door. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 43%, keymel fc 57%.
ESCARLATA FC - keymel fc 1:0

74e minuut.
Meléndez geeft een hoge lob. Mella rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez geeft een hoge lob. Acero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. García rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 59%, keymel fc 41%.
ESCARLATA FC - keymel fc 1:0