Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunua La Fortaleza El Seibo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baez rent richting de bal. Comas begaat een overtreding. Comas krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alegría met de inworp. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comas raakt geblesseerd tijdens het duel. Comas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barceló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:0

13e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Frías speelt de bal door. González rent richting de bal. González passt de bal met de wreef. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:1

23e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Comas heeft problemen om de bal te vangen. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:2

24e minuut.
Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart. Cordero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frías met een snel genomen vrije trap. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel. Muñiz bokst de bal weg.

38e minuut.
Alemán met een snelle inworp. Baez is nu in balbezit. Comas probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. Barceló bokst de bal weg. Delgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Castellanos de bal. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 45%, La Fortaleza El Seibo 55%.
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:2

69e minuut.
Conde geeft een lange en hoge pass. Comas rent richting de bal. Baez maakt een afschuwelijke overtreding. Baez krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Alburquerque kopt de bal weg. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Comas rent richting de bal. Comas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Guaba rent richting de bal. Frías is nu in balbezit. Frías geeft een hoge lob. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunua 51%, La Fortaleza El Seibo 49%.
yunua - La Fortaleza El Seibo 1:3